Meie hea gurmaanist külaline!

 

Metsase ja järvese Elamustoidu esimese eripakkumisega avame ukse Teie endi meelte ja emotsioonide tantsusaali! Maitsemeele- ja puhaste toitude harmoonia on tänase balli kangelased ja Teie ihu hellitajad! Suur Võidujooks ajaga on pahatihti tapnud meie köökide kunsti ja söökide maitse. Kiirus on aga  sageli hoopis naudingu mõrvar! Võtkem siis elamushetkil meie  toitudega aeg maha ja saagem maailm hetkeks seisma! Vaja on ennast, oma maitsemeeled ja hõrgutised vaimule ja ihule uuesti ülesse leida ja need end  teenima panna!

Kindlasti sa soovid proovida näiteks hirve carpacciot  Sangaste kastmega? Või lonksata ehtsat kondipuljongit vutimunade- ja ulukipiirakatega? Või siis kalamarjane suupiste ja angerjas kallerdises maitsepärjaga peal? Aga äkki põdraäkis või külmad põdralihalõigud jõhvika- ja mädarõikaga?..Või kopralihane ,,koprapesa” sobiliku softiga? Sinna vahele pisut aperatiiviive ja vahemeremaade veine, et eksootikaga põlist kinnistada..

Siis pisut ehk pelmeeni põdrapuljongis…ja metsaseenesalatit.

Ja siis on aeg ehk sööma hakata. Näiteks hirveguljass või põdrakuubikud sobiliku lisakraamiga? Barbeque siga ja kõrvits? Marmorvalge kohaküpsetis ja angerjasupp? Uurali uhaa ja  kange karukondisupp….Või musta meega maiuseks tehtud forell?

Vahele ikka jälle vahemerelist ja lokaalset joogimaiust..

Siis maiustama…

See on näide sellest, mis laual võiks olla ja mis ka võib -olla on! Menüüvaade on illustreeriv ja kirjeldav, aga ei pruugi laualolevaga  kattuda. Variante, variatsioone ja võimalusi on palju, aga valiku teevad kokad ise vastavalt kõhutundele ja kliendi mõningastele vähestele suunaviitadele. Sedapuhku sööki ei tellita, vaid see serveeritakse… sest nii on siin seatud!

Usaldage ja Te ei pettu!

Kindel on see, et liha ja kala teie laual on oma parimas kvaliteedis ja selle andjaid pole keegi süstinud, tabletitanud või raudaias ketis hoidnud. Mets ja vesi on selle toidu kasvatanud ja loodus andnud.

Armastus tuleb kõhu kaudu..